Veelgestelde vragen

 

Mijn MINI Financial Services Registratie

 

Wat is het voordeel van registreren? 

 

Mijn MINI Financial Services is een online portal welke u in staat stelt om uw contract details in te zien, uw persoonlijke gegevens te wijzigen en specifieke diensten zelf af te ronden of te initiëren.

 


 

Hoe kan ik  mij registreren?

 

Met uw MINI ID heeft u toegang tot Mijn MINI Financial Services en andere diensten van MINI en BMW. Heeft u nog geen MINI ID? Maak dan eerst een account aan door op onderstaande button te klikken. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail waarin u de registratie dient te bevestigen.

 


 

Ik heb geen registratie email ontvangen om het registratie proces af te ronden. Wat doe ik nu?

 

Wanneer u geen e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u om op de knop ‘e-mail opnieuw versturen’ te klikken. Indien u de e-mail wederom niet ontvangt, kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 18.00 uur via +32 3 890 51 11.

 


 

Mijn toegang tot Mijn MINI Financial Services is niet geactiveerd. Hoe los ik dat  op?

 

Wanneer de toegang tot uw account nog niet geactiveerd is, heeft u de registratie nog niet bevestigd. Dit doet u door de e-mail te openen en op de activatielink te klikken. Indien de link niet meer actief is, dan zijn uw gegevens wegens beveiligingsredenen automatisch verwijderd. U moet zich dan opnieuw registreren. 

 

 

Het gebruik van Mijn MINI Financial Services

 

Hoe log ik in op Mijn MINI Financial Services?

 

Met uw MINI ID heeft u toegang tot Mijn MINI Financial Services en andere diensten van MINI en BMW. Heeft u nog geen MINI ID? Maak dan eerst een account aan door u te registreren.

 

Na afloop van het registratieproces ontvangt u een melding dat uw activatie succesvol is afgerond. Vanaf dat moment heeft u toegang tot Mijn MINI Financial Services door in te loggen met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord.

 


 

Mijn MINI Financial Services werkt niet op mijn desktop / laptop / tablet / mobiel. Hoe los ik dit op?

 

U heeft alleen toegang tot Mijn MINI Financial Services door gebruik te maken van Safari, Firefox of Chrome.